fbpx

Werkwijze

Alles wat je nodig hebt zit al in je. Alleen kun je er soms nog niet bij. Ik help je bij het doorbreken van mentale en emotionele blokkades, om in verbinding te komen met wie je in essentie bent. Je authentieke zelf. Zodat je vol vertrouwen je eigen keuzes maakt en je diepste verlangens en levensdoelen kunt realiseren.

State of being

De combinatie van wat je denkt en hoe je je voelt kun je zien als je ‘state of being’. Je state of being heeft een grote invloed op hoe je jezelf en de wereld ervaart. Je gedachten en je gevoel kunnen van moment tot moment verschillen, maar vaak is er een aantal onbewuste gedachtenpatronen dat een grote rol speelt in je leven. Dit zijn gedachten als ‘ik ben niet goed genoeg’, ‘ik moet hard werken om succesvol te zijn’, ‘ik kan anderen niet vertrouwen’.

95% van je leven wordt bepaald door je onbewuste gedachtenpatronen

Deze gedachtenpatronen kun je zien als ‘programma’s’ die zijn opgeslagen in je onbewuste geest. Omdat je ze al zo lang hebt zijn ze een onderdeel van jezelf geworden en worden ze automatisch geactiveerd in bepaalde situaties. De impact van deze gedachtenpatronen is enorm! Maar liefst 95% van je leven wordt gestuurd door de gewoontes en programma’s van je onbewuste geest. Als deze gedachten in overeenstemming zijn met je wensen en verlangens is er geen probleem. Echter, 70% van deze programma’s is negatief en helpt je dus niet verder.

“Catriene is meelevend, oordeelt niet, is scherp en stelt de juiste vragen.”

– Reina, Amsterdam –

Mentaal en emotioneel in balans

Deze beperkende gedachten leiden tot negatieve emoties zoals ontevredenheid of frustratie. Je lichaam en geest zijn uit balans. Integratieve psychotherapie helpt bij het transformeren van beperkende gedachtenpatronen en het doorbreken van emotionele blokkades, zodat er een nieuwe balans ontstaat. Van daaruit creëer je het leven dat jij wilt en dat volledig aansluit bij wie jij bent. Door middel van een gestructureerde aanpak leer je je hart te volgen en krijg je tegelijkertijd genoeg uitleg en onderbouwing zodat je hoofd het ook begrijpt. De methodiek is gebaseerd op de principes van de Kwamtunfysica, de Wet van Aantrekking, Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en Integratieve Psychotherapie.

Nieuwsgierig en heb je zin om met jezelf aan de slag te gaan? Lees dan meer over het i/o traject: weet wat je drijft, word wie je bent.

© 2021 inward / onward  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring

catriene@inwardforward.nl  |  +31 6 41 31 49 26