fbpx

i/o traject:
weet wat je drijft,
word wie je bent

Om in verbinding te komen met wie je in essentie bent en van daaruit vol vertrouwen je eigen pad te volgen.

Merk je dat je op een omslagpunt zit in je leven?

Het ‘oude’ werkt niet meer, maar het ‘nieuwe’ is er nog niet. Wellicht loop je vast op je werk of in je relatie. Of zit je vast in bepaalde patronen. Maar weet je niet hoe je daaruit kunt komen.

En tegelijkertijd vraag je je af: wat wil ik, waar haal ik voldoening uit, wat drijft mij? Je volgt nog niet helemaal jouw eigen pad, maar weet niet hoe je dit kunt veranderen.

Dan ben je op de juiste plek om een volgende stap te zetten op jouw reis naar persoonlijke groei. Een stap dichterbij leven vanuit jouw essentie, vanuit wat jij wilt en wat goed voelt voor jou.

Ik help je bij het doorbreken van mentale en emotionele blokkades, om in verbinding te komen met wie je in essentie bent. Je authentieke zelf. Zodat je vol vertrouwen je eigen keuzes maakt en je diepste verlangens en levensdoelen kunt realiseren. Je ervaart meer innerlijke rust, zelfvertrouwen en vervulling in het leven.

Dit traject helpt je om:

Mentale en emotionele blokkades op te heffen

Verbinding te maken met wie je echt bent

Je eigen keuzes te maken en je eigen pad te volgen

Je waarden en levensdoel(en) te ontdekken

Te manifesteren m.b.v. de Wet van Aantrekking

“Catriene heeft de deur geopend naar waardevolle inzichten en duurzame verandering die ik de rest van mijn leven meeneem.”

– Rina, Haarlem –

Wat levert het je nog meer op?

Meer lichtheid en vervulling in je leven

Een rotsvast vertrouwen in jezelf

Je voelt je fit en energiek, je zit lekker in je vel

Voelen waar jij behoefte aan hebt en daarnaar handelen

Je bent minder gevoelig voor stress en druk van buitenaf

Je relaties verlopen natuurlijk en op een fijne manier

“Ik volg nu mijn gevoel en denk meer in mogelijkheden dan in beperkingen”

Ik vond de aanpak van het coachtraject prettig omdat we met meetbare doelen aan de slag zijn gegaan en toegewerkt hebben naar een eindresultaat. De gesprekken waren erg open en eerlijk. Ik vond het vooral fijn als Catriene me teruggaf wat ik zei, zodat ik inzicht kreeg in mijn (belemmerende) gedachten en patronen.

Het traject heeft ertoe geleid dat ik meer mijn eigen gevoel volg. Ik denk nu meer in mogelijkheden in plaats van beperkingen en hierdoor sta ik positiever in het leven. Ik ben me meer bewust van wat ik wil en waar ik blij van word. Ik heb Catriene ervaren als een zeer betrokken persoon die oprecht geïnteresseerd is in de ander. Ik heb me erg op mijn gemak gevoeld in de gesprekken die we hebben gehad.

– Hanja, Amsterdam –

Het traject duurt 5 maanden en bestaat uit 7 modules

Module 1:
Doelstellingen en introductie

Je begint met het stellen van heldere doelen, zodat je toewerkt naar een concreet eindresultaat. Wat wil je bereiken op korte en langere termijn en hoe wil je je voelen. Daarnaast maak je kennis met de basisprincipes van de Kwantumfysica en de Wet van Aantrekking.

Module 2:
Wie ben ik?

Hier staat de vraag ‘wie ben ik’ centraal. Je leert onderscheid maken tussen de ‘persoonslaag’ en de ‘zijnslaag’. Je gaat de verschillende delen, inclusief schaduwdelen, in jezelf herkennen en accepteren. Je ervaart op een dieper niveau wie je echt bent en hoe je je state of being zelf kunt beïnvloeden, zodat je anders gaat denken en je anders gaat voelen.

Module 3:
De werking van de bewuste en onbewuste geest

Hier gaan we uitgebreid in op de werking van de bewuste en onbewuste geest. Je leert wat overtuigingen zijn en hoe deze je leven beïnvloeden. Je gaat actief aan de slag met het transformeren van je eigen overtuigingen en gedragspatronen. Zodat je niet meer automatisch reageert op ‘triggers’, maar bewust andere keuzes kunt maken.

Module 4:
De werking van emoties

Je krijgt inzicht in de functie en betekenis van emoties. Je komt op een andere manier in contact met je emoties en leert hoe je deze kunt transformeren. Je leert je emoties te gebruiken als navigatiesysteem om jouw eigen pad te volgen en de keuzes te maken die kloppen voor jou.

Module 5:
Levensdoelen en
verlangens

In deze module ligt de focus op jouw diepste verlangens, jouw levensdoelen. Je gaat ontdekken wat jou drijft in het leven, wat jouw unieke bijdrage is.

Module 6:
Manifesteren m.b.v. de
Wet van Aantrekking

Je leert en ervaart hoe je jouw verlangens kunt manifesteren met behulp van de Wet van Aantrekking. Zodat je de gewenste resultaten gaat zien in je leven. Je gaat aantrekken wat klopt voor jou en zodoende meer lichtheid en plezier ervaren in je leven.

Module 7:
Plan voor de toekomst

In deze laatste module krijg je concrete tips en tools om wat je geleerd en getransformeerd hebt te verankeren in je dagelijks leven. Je leert hoe je in beweging kunt blijven vanuit ‘geïnspireerde actie’. En mochten er blokkades op je weg komen, dan kun je teruggrijpen op wat je geleerd en ervaren hebt zodat je snel weer on track bent!

Het traject is een combinatie van theorie, opdrachten, coachsessies en oefenen in het dagelijks leven. Wat krijg je precies:

Toegang tot een online omgeving met video’s en werkbladen. Zodat je er in je eigen tijd, op jouw tempo mee aan de slag kunt.

10 individuele coachsessies (afwisseling live en online) gericht op het verdiepen van jouw persoonlijke proces.

Tussendoor de mogelijkheid voor contact en vragen via WA

Veel gestelde vragen

Ik heb een druk leven. Hoeveel tijd ben ik hiermee bezig en hoe kan ik dat goed integreren in mijn leven?

Het belangrijkste is dat je gemotiveerd bent om met jezelf aan de slag te gaan. En commitment om er echt voor te gaan. Zonder commitment behaal je namelijk geen optimaal resultaat. Je kunt de modules in je eigen tempo doorlopen. Ga er vanuit dat je hier een paar uur per week mee bezig bent. Daarnaast zal je merken dat je dagelijks reflectiemomenten hebt. Je wordt je meer bewust van de keuzes die je maakt en hoe je met situaties en mensen omgaat. Het traject is dus verweven in je dagelijks leven.

Hoe zorg ik ervoor dat ik na die 5 maanden niet terugval in mijn oude patronen?

Het hele traject is gericht op duurzame verandering. Hetgeen je leert ga je ook direct in praktijk brengen in je dagelijks leven. Je zult merken dat je je veel bewuster wordt van je wat je denkt, hoe je je voelt en hoe je je gedraagt. En dat bewustzijn leidt tot andere keuzes en dus ander gedrag. Daarnaast wordt er in de laatste module specifiek aandacht besteed aan tips en tools om wat je geleerd en getransformeerd hebt te verankeren in je leven.

Hoe weet ik of dit traject iets voor mij is?

Het traject is bedoeld voor zelfbewuste vrouwen en mannen met een druk en actief leven die ergens voelen dat er meer is. Dat de zwaarte die ze nu soms ervaren in hun leven niet nodig is, maar niet weten hoe ze dit kunnen veranderen. En zoals ik al eerder aangaf is het allerbelangrijkste dat je gemotiveerd bent om met jezelf aan de slag te gaan. Dat je committed bent om echt in jezelf te investeren (niet alleen in geld, maar ook in tijd en energie) en dat je openstaat voor duurzame verandering in je leven. Twijfel je of dit traject iets voor jou is en of je er klaar voor bent, neem dan contact met me op en dan onderzoeken we samen of het bij jou past.

© 2021 inward / onward  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy verklaring

catriene@inwardforward.nl  |  +31 6 41 31 49 26